Energiverket, Kristiansand kommune

Kontaktperson: Janne Rommetveit

99 23 67 67

Energiverket er et lavterskeltilbud i Kristiansand kommune, og en del av tjenesten Livsmestring.

Vi tilbyr et mangfold av ulike aktivitetsgrupper og sosiale møteplasser, hvor friluftsliv og naturopplevelser er en stor del av dette.

Vårt mål er at alle våre deltagere skal få mulighet til å leve aktive liv, og naturen er en unik arena for dette. Vi har gjennom mange år erfart at tid, fellesskap, utfordringer og mestring gir grobunn for bedre helse, og større tro på seg selv og fremtiden.

Energiverket er først og fremst ett sted mennesker samhandler. I Friluftslivgruppene fokuserer vi på å sette både individuelle mål, og felles mål for gruppa. Vi jobber sammen mot kortere og lengre turer i skogen, på høyfjellet og i kajakk året rundt. I naturen finnes uendelig av muligheter, vennskap oppstår, kunnskap integreres, og vi blir bedre kjent med oss selv og hverandre.

Arild sier i jubileumsboka vår «For meg er torsdagen hellig»:

‘Jeg tror utfordringene på tur er viktig. Gå litt i kjelleren. Hente frem noe man kanskje ikke trodde man hadde, men så klarer man det sammen. Man trenger ikke bestige Himalaya for å kjenne på mestring!’

Les mer her: Kristiansand kommune – Energiverket

Ved å trykke på knappen under finner du et skjema hvor du kan registrere din virksomhet for å bli plassert i utendørsterapikartet.

Flere virksomheter

  • SørAvdeling
    Avdeling for barn og unges psykiske helse (ABUP), Sørlandet sykehus
  • SørAvdeling
    Energiverket, Kristiansand kommune
  • ØstAvdeling
    Stiftelsen Medvandrerne

Meld deg inn

Meld deg inn

Du kan melde deg inn i NFUT enten som privatperson eller gjennom din organisasjon